Image Alt

Vegissima

  /  Recept   /  Ital   /  Bodzás eperkoktél

Bodzás eperkoktél

Élénk piros varázsnedű ez, amely teljesen felfrissít egy forró nyári napon! Nincs is más dolgod, mint egy turmixgépbe dobálni a hozzávalókat és frissen fogyasztani, vagy akár jól behűtve előkészíteni egy vendégségre! Ha nem azonnal fogyasztod, légmentesen zárható üvegben célszerű a hűtőbe rakni, hogy megőrizze gyönyörű színét és frissességét!

5 perc

előkészület

5 perc

elkészítés

1 /5

nehézség

Hozzávalók (4 főre):

  • 400g eper
  • 60g bodzaszörp (lehet több, ha szereted az édeset)
  • 2 dl viz
  • Fél lime kifacsart leve
  • Néhány friss mentalevél

Elkészítés:

  1. Turmixgépben keverd krémesre a hozzávalókat, koktélos poharakban tálald frissen!

Egészségedre!

További receptek a Vegissimán

Készítsd el ezeket is!

Lencsés quinoa saláta

Fehérjedús, mégis könnyű, olaszos ízvilágú saláta, amely főételnek is megteszi, de köretként is remekül működik. Feltétlenül próbáljátok ki, imádni fogjátok!

Bodzás-Epres Morzsasüti

Az eperszezon rövid, így amíg elérhető ez a csodás gyümölcs, érdemes sokféleképpen felhasználni! 🙂 Ez a morzsasüti konkrétan 15 perc alatt elkészíthető (+ a sülési idő) és egy igazán különleges desszertet kapunk a végén, amely egyszerre krémes és zamatos! Bodza […]

Húsvéti vendégváró finomságok

Házi pesto-s leveles tészta rudacskák Hozzávalók: 2 csomag levelestészta (vékony típusú) Pesto hozzávalói: 160 g spenótlevél (lehet ruccolával, medvehagymával vegyesen) 30 g dió 30 g mandula 4 ek. olívaolaj 1 gerezd fokhagyma 1 ek. sörélesztőpehely 1 csapott tk. só, pici […]

0 0 votes
Érdekes volt?
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
X