Image Alt

Vegissima termékek

  /    /  Konzultáció  /  Funkcionális táplálkozási tanácsadás csomag

Funkcionális táplálkozási tanácsadás csomag

42900 Ft

A csomag 2 alkalmat és egy ebookot tartalmaz! Amennyiben személyre szabott útmutatásra vágysz, és fontos lenne, hogy olyan tanácsot kapj, amely komplex, holisztikus szemléletű, akkor szeretettel várlak egyéni konzultációimra!

Kategória:

Leírás

Személyre szabott, holisztikus szemléletű funkcionális  táplálkozási tanácsadásra lenne szükséged?

Legyen szó általános egészségügyi állapotod javításáról, fogyásról, életmódváltásról, biztosan tudok Neked segíteni! Az egészségügyi szakképzésben töltött sok éves gyakorlat, a természetgyógyász-fitoterapeuta és egészségügyi felsőfokú dietetikusi tanulmányaim során szerzett tudás megalapozzák, és kiegészítik a funkcionális táplálkozási tanácsadó képzésen szerzett ismereteimet. Kifejezett érdeklődési területeim: mikrobiom, emésztőrendszeri diszfunkciók, inzulin rezisztencia. A tudásom integratív szemléletű alkalmazása révén biztosíthatom számodra a legmegfelelőbb támogatást!

Várlak szeretettel!

A Funkcionális táplálkozási tanácsadás csomag az ideális választás a számodra, ha az egészséges táplálkozási alapelvek mellett szeretnéd még:

 • a funkcionális táplálkozással szervezeted harmonikus működését támogatni, így a betegségek kialakulásának kockázatát csökkenteni
 • tudni, hogy mely táplálékok támogatják és melyek nem, a szervezeted optimális működését
 • az állapotfelmérés eredményétől függően: egyes mikrotápanyagok pótlásához tanácsot kapni
 • javaslatot milyen gyógynövényeket használj az ételkészítés folyamán
 • hogy segítselek a birtokomban lévő tudás révén a saját öngyógyító folyamataid erősítésében

Mit tartalmaz a csomag?

 • 1 x 60 perc online konzultáció keretein belül állapotfelmérés történik. A konzultációkat Zoom-on tartom. A konzultáció előtt már kapsz (online) egy funkcionális tápláltsági állapot felmérő kérdőívet, amelyet az első konzultáció előtt kérlek min. 24 órával online küldj vissza. Az első konzultációs alkalommal felmérem állapotodat, valamint megbeszéljük, hogy mi a cél, hova szeretnénk közösen eljutni. Egészségügyi probléma esetén kérlek készítsd össze leleteidet, vizsgálati eredményeidet, mivel az egyéni tanácsadásnál ezeket is figyelembe kell venni. A tanácsadás nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, ill. konzultációt!
 • 1×60 perc szaktanácsadás, amelynek során:
  • megbeszéljük hogyan tudsz növényi alapon étkezni, és azt hosszú távon tudatosan fenntartani, szükséges e bármilyen mikrotápanyag kiegészítés a táplálkozásodban. 
  • személyre szabott táplálkozási tervet adok át Neked a funkcionális tápláltsági állapotfelmérés eredményéhez igazítva, mintaétrenddel. 
 • 1 db 7 napos e-book, amely 1 hétre való (3×7=21) mennyei, vegán recepttel gazdagítja repertoárodat és támogatja életmódváltásodat.

A funkcionális táplálkozási tanácsadás csomag tehát két 60 perces, de eltérő tematikájú konzultációt, és egy receptgyűjteményt tartalmaz.

A vásárlást visszaigazoló e-mailből tudod letölteni az ajándék e-bookot!

Várlak szeretettel!

Csilla

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Funkcionális táplálkozási tanácsadás csomag” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X