Image Alt

Hónap témája

  /  Hónap témája

Fogadjátok szeretettel táplálkozástudományi előadás-sorozatunkat, Divinyi Csilla dietetikussal. Ezek a szakmai előadások segítenek abban, hogy egészségesebben és tudatosabban táplálkozz!

Az előadások egyenként is kerek egészet alkotnak, de együttesen képet adnak arról, hogy az egyes szervrendszerek hogyan működnek együtt, egymással összefüggésben, koherens egészként.  Ebbe a csodálatos működésbe vezetünk be és adunk néhány jó tanácsot szervezeted harmonikus működésének fenntartásához. Célunk továbbá, hogy a témához kapcsolódóan a leggyakoribb kórképekről is beszéljünk, mégpedig evidenciákra alapozva. Fontosnak tartjuk a tudományos alapokon nyugvó – mégis mindenki számára könnyen érthető – ismeretterjesztést, hogy az érdeklődők képet kapjanak arról, hogy egy-egy állapot kapcsán mi miért van. Hisszük, hogy a legjobb módszer az egészség fenntartásában a prevenció, aminek alapja a tudás.

Az egyes előadások minden hónap 20-án válnak elérhetővé itt a honlapon keresztül, gyere és tanulj velünk!

Várunk szeretettel: A Vegissima Csapata

Divinyi Csilla

Dietetikus, funkcionális táplálkozási tanácsadó, fitoterapeuta és biológia-kémia tanárként bármely területen is tevékenykedem éppen, elsődlegesen az egyénre szabott és holisztikus életmódbeli és táplálkozási tanácsadást és tanitást érzem életfeladatomnak.

Bővebben rólam

X